Incompany Power BI Trainingen

De voordelen van inhouse

Enkele belangrijke voordelen van een interne Power BI-training zijn:

Inhoud op maat

Onze trainers werken met u samen om de inhoud van de training aan te passen aan uw specifieke behoeften en doelen. Zo haalt uw team de meeste waarde uit de training.

Inhoud op maat

Werken met eigen data
Offerte aanvragen

Handige locatie

De training vindt plaats in uw eigen faciliteiten, waardoor deze gemakkelijker te plannen en toegankelijker wordt voor uw team.

Handige locatie

Uw medewerkers komen naar kantoor
Offerte aanvragen

Kosteneffectief

Door te investeren in in-house training kunt u besparen op reis- en verblijfskosten die gepaard gaan met externe trainingssessies.

Kosten besparen

Met een groepstraining bent u goedkoper uit dan een klassikale training.
Offerte aanvragen

Flexibiliteit

De training kan worden gepland op een tijdstip dat voor uw organisatie het beste uitkomt, waardoor maximale flexibiliteit qua timing en duur mogelijk is.

Flexibiliteit

Plan wanneer u het uitkomt
Offerte aanvragen

Een unieke kans om uw team te ontwikkelen

Power BI is een krachtig hulpmiddel voor bedrijfsanalyse dat organisaties kan helpen betere, door gegevens gestuurde beslissingen te nemen. Door te investeren in een interne Power BI-training leert uw team hoe het effectief gegevens kan verzamelen, analyseren en visualiseren, wat leidt tot betere zakelijke inzichten en besluitvorming.

Mis de kans niet om uw team te voorzien van de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om te slagen in de hedendaagse datagestuurde wereld. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze interne Power BI-trainingsopties. 

Offerte aanvragen

Vul onderstaande formulier voor een vrijblijvende offerte. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

De voordelen

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Uw trainer

Drs. Waldemar de Haas, Microsoft Certified Trainer

Uw trainer Waldemar de Haas heeft jarenlange ervaring op het gebied van BI-oplossingen, Power BI consulting en het werken met Microsoft Power BI. Bekijk LinkedIn profiel